Upravni odbor

Nevena Rendeli Vejzović
Predsjednica Upravnog odbora

Rođena sam u Zagrebu, ovdje sam se školovala (u školi koja trenutno nije uporabljiva), djeca idu u vrtić u koji sam i ja išla i prvi put u životu, prošle godine, pitala sam se je li vrijeme za selidbu. Zbog nesigurnosti, straha, ali najviše zbog osjećaja nemoći da se stvari ne pomiču s mrtve točke i da Zagreb nikad neće biti ono što je bio prije potresa. Odlučila sam ne pristati na takav scenarij i učiniti sve u mojoj moći ne bi li život u glavnom gradu naše zemlje napokon postao siguran i spreman za Zagreb 2.0. Obnovljen i grad po mjeri čovjeka, a ne zaboravljeni grad duhova.

Vesna Blašković
Potpredsjednica Upravnog odbora

Rođena sam Puljanka, zaljubljena u Zagreb od 1996, otkad u njemu živim. Srcem, dušom i svim raspoloživim snagama angažirana sam oko pomoći Zagrepčanima stradalima nakon potresa od prvog dana. Osnivačica sam grupe “Potres u Zagrebu – Svi mi u centru”.

Igor Kordić
Potpredsjednik Upravnog odbora

Učlanio sam se jer sam uvidio da vrijeme prestiže one koji u svojim rukama imaju našu i budućnost naše djece. Nisam to mogao prihvatiti. U Zagrebu sam rođen, cijeli sam život ovdje i ponosam sam na Zagreb i Zagrepčane koji su otvorili vrata svima i zaželili svima dobrodošlicu. Sada smo svi zajedno u istom problemu i vjerujem da smo sposobni Zagrebu dati sigurnu budućnost. #svizazagreb

Adnan Mehmedović Medo
Član Upravnog odbora

Zagreb je za mene bio najsigurniji grad na svijetu sve do potresa!
Kako bi otklonio unutarnji nemir i strah, aktivirao sam se najprije pokrenuti pitanja obnove i uređenja kod sebe u ulazu, a zatim dolaskom bebice u moj život odlučio sam se aktivno priključiti inicijativi SOS Zagreb kako bi zajedno pokušali napraviti pozitivne pomake za naš grad. Uz sigurnost na prvom mjestu, nedostaje mi društveni i kulturni život grada.

Vedrana Likan
Članica Upravnog odbora

Biram živjeti u svojem gradu i činiti dobro za svoj Zagreb i našu zemlju. Ako ikada, onda sada, nakon razornog potresa koji je ogolio godinama nagomilane probleme i nemar – zaslužujemo da onima na poziciji moći, odlučivanja i odgovornosti, sigurnost i kvaliteta života u gradu postanu primarni i važni. Vjerujem da snagom i zalaganjem svakog ponaosob, možemo napraviti pozitivnu promjenu za naš grad, njegovu obnovu i razvoj. Učinimo zajedno da grad Zagreb postane bolje mjesto za život, za nas i za generacije koje dolaze!